Evliliğinin 10. yılında eşine 'sürpriz olsun' diye, ikinci kez düğün yaptı

Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi, 10. evlilik yıl dönümünde eşine yeniden düğün yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eşi Esra Cebeci'den(30) habersiz bütün düğün işlemlerini, salonu ve davetlileri ayarlayan Adnan Cebeci (40), organizasyondan eşini son anda haberdar ederek sürpriz yaptı. Düğün salonuna eşini faytonla giden Esra - Adnan Cebeci çiftini, salonun girişinde yakınları karşıladı. Kırmızı halı üzerinde yürüyerek salona giren çift, düğün albümü için fotoğraf da çektirdi. Düğün pastasını alkışlar eşliğinde kesen Cebeci çifti, yıllar sonra gerçekleşen ikinci düğünle diğer çiftlere de örnek oldu.

Bir çocuk annesi Esra Cebeci (30), eşinin düzenlediği düğünü görünce adeta şok yaşadı. Eşinin devamlı kendisine ?Bir kez daha sana düğün yapacağım' dediğini fakat hiç inanmadığını söyledi. Eşinin kendisini sevdiğini bir kez daha anladığını ifade eden Cebeci, ?Eşimle aramız çok iyidir. Her evlilik yıl dönümümüzde bana hediyeler alır ve dışarıda yemek yeriz. Evlilik yıl dönümümüzü hiç 'pas' geçmez.? dedi.

10 yıl süresince çok az kavga ettiklerini söyleyen Cebeci, ?O kavgalarda tatlı kavgalar oldu. Kısa sürede tekrar barıştık. Birbirimizi kırmamak için elimizden gelen bütün çabayı sarf ederiz. Evliliğimizden 'Enes Sefa' adlı bir çocuğumuz dünyaya geldi. Onun yanında ve onun psikolojisini etkileyecek hiç kavga etmedik. Evliğimiz sevgi ve saygı üzerine kuruldu. O benim önüme geçmedi, bende onun önüne hiç geçmedim. Hep mutlu olduk.? diye konuştu.

Her 10 yılda eşine yeniden düğün yapacağını açıklayan Adnan Cebeci, ?Evliliklerde hem erkeği hem de kadını motive edecek değişiklikler olması gerekir. Bu inancı her zaman taşıdım ve eşimi mutlu etmek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum.? şeklinde konuştu.

Eşine yaptığı sürprizi aylar önce tasarlamaya başladığını belirten Cebeci şöyle konuştu: "Önce davet edeceğim insanlara ulaştım ve yapacağım sürprizi anlattım. Onlarda bana destek vereceklerini söylediler. Daha sonra kuaför, kamera, fotoğrafçı ve faytonu ayarladım. Bu işleri yaparken eşime hiç sezdirmedim. Eşime aynı gün şok yaşattım.?

Düğüne gelen misafirler ise, Cebeci çiftine bir yastıkta kocayın temennisinde bulundu. Kadınlar da, kocalarından evlilik yıl dönümlerinde tekrar gelinlik giydirmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber