Hastanenin yerine yapılacak proje anketle belirleyecek

Ankara'nın Polatlı Belediyesi şehir merkezinde bulunan eski Devlet Hastanesi binasının yerine yapacağı yatırımı anket ile belirleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehir merkezinde metruk bir halde bulunan eski Devlet Hastanesi binası Sağlık Bakanlığı tarafından Polatlı Belediyesi'ne devredildi. Vatandaşlar, Polatlı Belediyesi'nin yapacağı ankete, Kültür Müdürlüğü ile Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nü ziyaret ederek ya da belediyenin internet sitesini ziyaret ederek de katılabilecek. Belediye ayrıca, vatandaşların ankete katılımını arttırmak için Cumhuriyet Meydanı'nda bir de anket katılım standı açacak. Anket çalışması 13 Eylül 2012 tarihinde sona erecek.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, eski Devlet Hastanesi binasının mevcut halinin yenilenmeye elverişli olmadığını belirterek, binanın mutlaka yıkılacağını söyledi. Çelik, ?Dört dönüm alan üzerine yapılacak yatırım için yapacağımız anket çalışmasında vatandaşlar, otopark, yeşil alan, alışveriş merkezi, kreş ve anaokulu gibi seçenekleri tercih edebilecek. Ayrıca, ankette vatandaşlarımızın kendi önerilerinin yer alacağı bir madde de bulunuyor. Vatandaşlar bizim söylediklerimizle sınırlı kalmasın. Kendi zihinlerinden geçen, düşündükleri bir proje varsa oraya ilişkin görüş ve önerilerini getirsinler.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber