Kozan Belediyesi'nin araç filosu güçleniyor

Adana'nın Kozan Belediyesi, şantiye şefliğinde kullanılmak üzere 2 adet kamyon aracı aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan iki adet kamyonun tanıtımı Adnan Menderes Parkı'nda belediye başkan yardımcılar ve daire müdürlerinin katılımı ile yapıldı, kurban kesilip şehir turu atıldı. Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt tanıtımda yaptığı konuşmada, ?Yeni almış olduğumuz kamyonlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Belediye Başkanımız Kazım Özgan Kozan halkının hizmetine iki adet iş makinesini sundu. Kendisine halkımıza hizmetlerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.? dedi.

Toplam 352 bin liraya alınan iki adet kamyonun şantiye işlerine katkı sağlayacağını belirten Sögüt, her alanda büyük atılımlar yaptıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Şantiye çalışmalarında kamyonlara özellikle yol yapım çalışmalarında çok ihtiyaç duyulmasından dolayı iki adet yeni Mercedes Benz, Axor araç takviyeleri yaptık. Alınan bu iş makineleri şantiye çalışmalarına büyük katkı sağlayacaktır."

Kozan Belediyesi daha önce de Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne vakumlu yol süpürme aracı ve 5 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı almıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber