Temizlik işçisinin sokakta bulduğu cüzdan sahibine teslim edildi

Antalya'da bir ilçe belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Muhammet Kaya, sokakta bulduğu içi para dolu cüzdanı sahibine teslim etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çalışan Muhammet Kaya, Fener Mahallesi'nde sokak temizliği yaparken içi para dolu cüzdan buldu. Kaya, cüzdanı Muratpaşa Belediyesi'ne giderek görevlilere teslim etti. Belediye yetkilileri, içinde TL ve döviz cinsinden para bulunan cüzdanı sahibi Hakan Hamzaoğlu'na teslim etti. Cüzdanını kaybettiğinin farkında olmadığını belirten bilgisayar mühendisi Hamzaoğlu, ?Sabah saatlerinde Muratpaşa Belediyesi'nden aradılar. Cüzdanınızı bulduk, gelip alabilirsiniz dediler. O an cüzdanımı kaybettiğimi anladım. İçinde de yüklü miktarda Türk lirası ile euro vardı. Belediyeye geldiğimde cüzdanımı bulan Muhammet Kaya da vardı. Cüzdanımı içindeki para, kredi kartları, nüfus cüzdanı ve diğer belgelerimle birlikte eksiksiz olarak teslim aldım. Bu duyarlı davranışı nedeniyle Muhammet Kaya'ya, beni arayıp ulaşan belediye yetkililerine çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Cüzdanı bulan Muhammet Kaya da yaptığının ?çok doğal' olduğunu belirterek, ?Yine bulsam, sahibine ulaşmak için aynı şekilde davranırdım.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber