Tuzla'da Beyaz Masa Orhanlı halkının hizmetinde

Tuzla Belediyesi, Orhanlı'da açtığı Beyaz Masa birimi ile, bu hizmete yeni bir halka daha ekledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tuzla Belediyesi Orhanlı Beyaz Masa birimi, bir çok belediye hizmetini merkez binaya gitmeye gerek kalmadan vatandaşa sunuyor.

Tuzla Belediyesi Orhanlı binasında hizmete açılan Beyaz Masa birimi, mesai gün ve saatlerinde bölge halkına hizmet veriyor. Tuzla Belediyesi Orhanlı Beyaz Masa birimi İstek, şikayet başvuruları, yardım başvuruları, borç sorgulama, iş ve asker ailesi yardım başvuruları gibi hizmetleri merkez binaya gitmeden bölge halkının hizmetine sunuyor.

Tuzla halkının belediye hizmetlerine en kolay ve en konforlu şekilde ulaşması için her türlü imkanı kullandıklarını ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Teknolojinin sunduğu imkanları kullanarak, bir çok hizmeti 7 gün 24 saat ulaşılabilir duruma getirdik. Bunun yanı sıra, mobil beyaz masa birimimiz ile de, tüm mahallelerimizi gezerek, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Hizmete sunduğumuz Orhanlı Beyaz Masa birimimiz ile ise, bu hizmetlerimizi kalıcı olarak bölge insanımızın ayağına taşıdık" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber