Psikiyatristler Bursa'da buluşacak

Türkiye Psikiyatri Derneği'nin düzenlediği ve BURKON tarafından organize edilen ?Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin 48'ncisi, 8-13 Ekim tarihleri arasında Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM)'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Psikiyatri Derneği´nin 46'ncısını İzmir'de, 47'ncisini geçen yıl Antalya'da düzenlediği ?Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin 48'ncisi ise bu yıl Bursa'da yapılacak. 8 ile 13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek ?48. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nde, Merinos AKKM'nin tüm toplantı ve seminer salonları kullanılacak. 5 gün boyunca psikiyatri alanında yurt içi ve yurt dışından katılacak yüzlerce uzman 'Şiddet' konulu ana tema ile ilgili toplantılar yanı sıra klinik psikiyatri, psikoterapiler, biyolojik psikiyatri ve ?psikiyatri ve sanat' başlıklarında çok sayıda oturum düzenleyecek.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, konuyla ilgili değerlendirmesinde ?Bursa olarak ulusal ve uluslararası kongreleri Bursa'da yapabilmek için çok çalışmamız gerekiyor. Bursa'nın uluslararası alanda tanıtımı ve pazarlanması için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Merinos AKKM olarak yoğun çalışmalar içerisinde bulunuyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber