Memlekete dönüş hazırlığı için dışarı çıktı, bir daha dönemedi

Gaziantep'te düzenlenen terör saldırısının ardından hastaneye kaldırılan 67 yaralıdan biri olan 52 yaşındaki Yaşar Bayram'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na bağlı Otopsi Merkezi'nden ailesi ve yakınları tarafından alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eşinin memleketi olan Gaziantep'e bayram tatili için geldiği öğrenilen Yaşar Bayram'ın, Kastamonu'ya götüreceği eşyalardan dolayı koli almak için dışarı çıktığı ve bu esnada saldırının gerçekleştiği öğrenildi. Yakınları, Kastamonu İl Özel İdaresi'nde görevli Bayram'ın eve dönüş biletini aldığını söyleyerek, ?Bir gün sonra akşam 22.30'da otobüse binecekti.? dedi.

Bayramın ikinci günü düzenlenen terör saldırısında 11 yaşındaki oğlu Çağrı Bayram'la birlikte yaralanan Yaşar Bayram, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na bağlı Otopsi Merkezi'ne getirilen Bayram'ın acılı ailesi ve yakınları da cenazeyi almak için buraya geldi. Bayram'ın dayısı olan Cengiz Sevimlisu, yaşadıkları acı dolu anları şöyle anlattı: ?Yaşar'ın eşi Özlem, Kastamonu'dan annesinin evine tatile gelmişti. Ardından da Yaşar geldi. Bacanağının yanına geldikten sonra tekrar eşinin ailesinin evine dönüyor. Eliyle yemek hazırlıyor. Bir gün sonra Kastamonu'ya döneceklerdi. Marketten eşyalar için koli almaya gidiyor. O zaman 11 yaşındaki çocuğuna da marketten cips alıyor. O esnada bomba patlıyor ve havaya uçuyor. Oradan sonra ilk olarak 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırmıştık. Sonra da Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.?

Bayram'ın eniştesi Mehmet Ali Aydoğdu ise Bayram'ın vücuduna saldırıdan sonra büyük büyük çivilerin battığını kaydederek, oğlunun da iki omzunun platinli olduğunu, sol kolunun tutmama ihtimalinin bulunduğunu aktardı. Otopsi işleminin ardından, ailesi ve yakınları Bayram'ın cenazesini Kastamonu'ya götürmek üzere teslim aldı. Bayram'ın 11 yaşındaki yaralı oğlunun da babasının cenazesiyle birlikte tam teçhizatlı bir ambulansla Kastamonu'ya götürüleceği öğrenildi.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber