Atalay: Bu zihniyet yaşatmayı değil, sadece öldürmeyi teşvik ediyor

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Grup Başkanvekili ve Bingöl Milletvekili İdris Baluken'in 28 Ağustos 2012 tarihli yerel gazetelerde çıkan 'Baluken'den eleştiri yağmuru'' açıklamalarına cevap verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BDP Grup Başkanvekili ve Bingöl Milletvekili İdris Baluken'in açıklamalarını sert bir dille eleştiren Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, ''Türk, Zaza ve Kürt analarının yüreğini dağlatan, bütün acıları onlara yaşatan ve Kürtleri, Zazaları ve tasallutu altına aldıkları bütün insanları sadece köleleştirmeye çalışan bu zihniyetin temsilcileri, insanları, yaşatmaya değil sadece öldürmeye teşvik etmişlerdir.'' dedi.

AK Parti'nin bu memlekete sadece özgürlük, refah ve mutluluk getirme adına mücadele ettiğini ifade eden Atalay, ''İdris Baluken ve aynı zihniyeti taşıyan yandaşlarının ve sözde önderleri Abdullah Öcalan'ın 30 yıldır Türkiye'ye, Bingöl'e ve Kürtlere verdiği zararlar da ortadadır. Onlar sadece kan, gözyaşı, umutsuzluk, çaresizlik ve istismar vaadeden politikaları uygularken, Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi bütün dünya Müslümanlarının ve Türkiye insanının gözyaşını dindirecek, sıkıntılarını giderecek politikalarla bu memlekete ve bütün dünya Müslümanlarına hizmet etmektedir. Abdullah Öcalan ve yandaşları Kürtlere en büyük ihaneti yaparken Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi, Kürtlerin hem özgürlüklerini hem refahlarını hem de mutluluğunu sağlayacak binlerce icraat ve reform yapmışlardır.'' şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber