Elbistan Emniyet Müdürlüğü: İhbarlar var, ama eşkaller uyuşmuyor

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep'teki bombalı araç saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen kişinin Elbistan'da görüldüğüne dair gelen bütün ihbarların anında değerlendirildiğini bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu konuda emniyete ulaşan 7 ihbarın en ince ayrıntısına kadar incelendiğini belirten Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ihbarlarda bildirilen şahısların eşkallerinin Gaziantep bombacısı ile uyuşmadığını söyledi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Gaziantep'te 10 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen 'Firaz' kod adlı Murat Filiz'in Elbistan'da görüldüğüne dair ihbarlar anında değerlendirildi. Polis ekipleri gelen ihbarları tek tek ele alarak, ihbar edilen kişi ve araçlara anında müdahale etti.

Bu yöndeki ilk ihbar 25 Ağustos 2012 günü saat 11.35'de alındı. Bu ihbarın ardından emniyete farklı zamanlarda 6 ihbar daha yapıldı. Ekipler, bu ihbarları da büyük bir titizlikle değerlendirdi. Şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturuldu. Ancak herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber