Yetiştirme yurdu öğrencilerinin başarıları dershaneyle artacak

Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Murat Konan, müdürlük bünyesinde bulunan Sevgi Evleri, Çocuk Evleri ve Yetiştirme Yurdu'nda korunma ve bakım altında bulunan çocukları daha iyi eğitim alabilmeleri için dershaneye gönderdiklerini bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konan yaptığı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde; okul ders ile SBS ve YGS'ye girecek çocukların başarılarını artırmak ve sınavları kazanabilmeleri için özel eğitim kurumları ve dershanelere kayıtlarının yapıldığını açıkladı. Konan, bu 22 çocuktan 17'sinin Manisa'daki özel dershanelere, 5'inin de Manisa'daki özel okullara kaydedildiğini aktardı.

Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Murat Konan, 2012 SBS'ye giren 6 öğrenciden 3'ünün Anadolu liselerine kayıt hakkı kazandığını belirterek, ?Hedefimiz özgüvenleri tam, kendi ayakları üzerinde durabilen çocuklar yetiştirmektir. Ayrıca önümüzdeki yıllarda okul başarılarını artırmaktır. Bu hedefte bizlere ve çocuklarımıza destek olan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, özel dershane ve özel okullarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber