Zeytinköy'de yaz futbol kurslarına katılan öğrenciler ödüllendirildi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak öncülüğünde başlatılan "Zeytinköy Sosyal-Ekonomik Kültürel Geliştirme Projesi" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bölge okullarında eğitim gören öğrencilere yönelik açılan yaz futbol kurslarını başarıyla bitiren sporcu öğrenciler için ödül töreni yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Antalya şubeleri işbirliğiyle düzenlenen kurslara devam eden 250 öğrenci için Vali Alaaddin Yüksel Spor Kompleksi'nde tören düzenlendi.

Törene Milli Eğitim Müdürümüz Osman Nuri Gülay, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hami Dorul, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şen, TÜFAD Antalya Şubesi Başkan Yardımcısı Ramazan Özen ve ASKF Antalya Şubesi Başkanı Metin Bulut katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, törende yaptığı konuşmada, Zeytinköy Sosyal-Ekonomik Kültürel Geliştirme Projesi ile 2 yıldır eğitimden sağlığa pek çok yatırım yapıldığını anlattı. Bu yatırımların meyve vermeye başladığını belirten Gülay, "Yaz futbol kurslarına katılan 3 öğrencimiz lisanslı sporcu olarak Antalyaspor altyapısına kazandırılmıştır. Sportif faaliyetlerin hem eğitim başarısı hem de karakter özelliklerini geliştirmesi bakımından çocuklarımıza olumlu katkı sağladığını görmekteyiz. Kurslara katılan 250 öğrencimize, bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden ailelerine ve onlara destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Gülay, kursiyer öğrencilere kitap hediye etti.

Yayıncı: Güç Gönel

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber