Zafer Bayramı Acıpayam'da da kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde de coşkuyla kutlandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk olarak hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı tarafından çelenk koyuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Jandarma Başçavuş Sefa Öztürk, "Zaferin 90. yıldönümünü, ilk günkü gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden, aynı duygularla kutluyoruz. Her safhası tek tek düşünülerek hazırlanan bu zafer, aziz yurdumuza ve bağımsızlığımıza kasteden işgal kuvvetleri karşısında Türk ordusunun ortaya koyduğu eşsiz bir zaferdir. Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet güçleri mensuplarımızı ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz." dedi.

Buradaki törene Denizli Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, İlçe Emniyet Müdürü Nusret Ertop, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail Güdül, siyasi parti temsilcileri, gaziler, daire ve kurum amirleriyle diğer vatandaşlar katıldı. Daha sonra kaymakamlıkta tebrik töreni düzenlendi. Burada Vali Yardımcısı Aslanargun, Başkan Yardımcısı Erdem ve Garnizon Komutanı Güdül tebrikleri kabul etti. Ardından Acıpayam Garnizon Şehitliği'ne giden protokol üyeleri ve diğer vatandaşlar, İlçe Müftüsü Latif Kesmeci'nin okuduğu Kur'ân'dan sonra şehitler için dua etti. Aslanargun, burada yaptığı konuşmada, "Milletimizin gurur kaynağı Türk Silahlı Kuvvetleri, en baştan bu yana ülkesi ve milleti için çok büyük fedakârlıklar yaptı. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri'nin değerli temsilcileri olmak üzere sizlerle burada bulunmaktan büyük onur duyuyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber