Özel Ufuk Bilge İlköğretim Okulu öğrencileri, geleneksel pilav gününde buluştu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki Özel Ufuk Bilge İlköğretim Okulu'ndan çeşitli dönemlerde mezun olan öğrenciler, geleneksel pilav gününde buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 17:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her yıl 30 Ağustos'ta okul yemekhanesinde düzenlenen pilav günü, bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti. Eski günlerin yad edildiği, özlemlerin giderildiği hoş sohbet bir ortamda düzenlenen yemekte mezun öğrencilere etli pilav, karpuz ve ayrandan oluşan menü ikram edildi. Yemeğe katılan mezun öğrenciler, kendilerini aynı masa etrafında buluşturan Özel Ufuk Bilge İlköğretim Okulu yönetimi, idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Programda 2005 yılı en eski öğrencilerden Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Erdinç Balcı,, ?Bu programda en eski şuan ben varım. Diğer arkadaşlarım bizim alt sınıflarda olan arkadaşlar. Öğretmenlerim değişmiş, değişmeyen sadece okul aşcımız Selahattin usta, her zaman olduğu gibi yemekleri yine harika ve lezzetli. Bu organizasyonu yapan hocalarıma teşekkür ediyor ve Selahattin ustanın ellerine sağlık diyorum." şeklinde konuştu.

Özel Ufuk Bilge İlköğretim Okulu Müdürü Temel Topraklı, ?Her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı bizler için daha da önem arz etmektedir. Çünkü bugün hem zafer bayramını kutluyor hem de yıl boyu görüşme fırsat bulamadığımız mezunlarımızla buluşup hasret gideriyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber