Gaspçılar güvenlik kamerasına yakalandı

Kağıthane'de motosikletli 2 kişi, babasına ait iş yerinin önünde oturan çocuğun elindeki telefonu gasp etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Kaya'ya ait mobilya atölyesinin önünde yaşanan olay şöyle gerçekleşti: Atölyede çalışan Özel Kaya, iş yerine beraberinde getirdiği oğlunun tozdan etkilenmemesi için onu dışarı çıkardı. Canı sıkılmaması için de eline pahalı cep telefonunu verdi. Kaya, kısa süreliğine yakındaki bir iş yerine gitmek için atölyeden çıktı.

Babasının ayrılmasının ardından cep telefonunda oyun oynamaya başlayan 9 yaşındaki Ömer Kaya'nın yanına, üzerinde 2 kişi bulunan bir motosiklet yaklaştı. Motosikletteki şahıslar, çocuğun elinde bulunan ve piyasa değeri yaklaşık 2 bin 500 lira olan cep telefonunu görünce motosikleti durdurarak aşağı indi. Çevreyi kolaçan ettikten sonra ?Babanı arayacağız.' diye çocuğun elinden telefonu alan şahıslar, motosiklete binerek kayıplara karıştı.

Olaydan sonra çocuğunun yanına gelen Özel Kaya, telefonun çalındığını anladı. Hemen iş yerinin güvenlik kamerasına kontrol eden Kaya, telefonunu çalan 2 kişinin görüntülerini polise teslim etti.

Gasp olayını anlatan Özel Kaya, gaspçıların bir an önce yakalanmasını istedi. Kaya, "Buradan, yukarıdaki dükkana bir şey almak için çıktım. Ben çıkarken çocuğum canının sıkıldığını söyledi. Ben de canı sıkılmasın, oyun oynasın diye cep telefonumu verdim. Malzemeyi alıp geldim, böyle bir olay olmuş. Motorla gelen 2 şahıs çocuğumun yanına yanaşıyor. ?Ben babanın telefon numarasını istiyorum' gibilerinden yanaşıyor, içeri giriyor ve motora atlayıp kaçıp gidiyorlar.? dedi.

?Benim canım yandı başkalarının canı yanmasın." diyen Kaya, "Bir an önce yakalansınlar. Savcılık ve polise başvurdum.? şeklinde konuştu.

Polis, eşkalleri belirlenen 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber