Beylikdüzü renkleniyor

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2010 yılında başlattığı bir uygulama ile ana arterler ve meydanlar üzerinde bulunan elektrik trafo binaları ve açık alan duvarlarına boyama işlemleri yaparak Beylikdüzü'nü renklendiriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beylikdüzü Belediyesi, daha modern ve bakımlı bir Beylikdüzü için çalışmalarına devam ediyor. 2010 yılında başlayan, elektrik trafo binaları ile açık alan duvarlarının boyandığı projede, 2012 yılında 20 adet trafonun daha dış cephesinin boyanması hedefleniyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü son olarak Adnan Kahveci ve Gürpınar mahallelerinde bulunan trafolarda boyama ve resim çalışması gerçekleştirdi.

Adnan Kahveci ve Gürpınar mahallelerinde bulunan trafoların boyanmasının ardından, Adnan Kahveci Mahallesi'ne kurulan kapalı pazarda da duvar boyaması ve süslemesi yapıldı.

İlçede yapılan trafo ve duvar boyama çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü teknik personeli kontrolünde sürdürülüyor. Bu çalışma ile Beylikdüzü'nün her mahallesinde çirkin görüntü veren trafo binalarının dış cephe yüzeylerinin güzelleştirilmesi amaçlanıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun konu ile ilgili olarak, ?Çağdaş kent yapısına uygun çalışmalar yaparak, görselliğe ve estetiğe verdiğimiz önemle hemşeHrilerimize hizmette sınır tanımıyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber