Suruç Emniyet Müdürü şehit ailelerini ziyaret etti

Şanlıurfa'nın Suruç İlçe Emniyet Müdürü Şahin Deveci, şehit ailelerini ziyaret ederek, ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beraberindekilerle birlikte şehit asker ailelerini ziyaret eden Emniyet Müdürü Şahin Deveci, "Şehitlerimize minnettarız. Onlar, 'bizler huzur içerisinde bu topraklarda yaşayalım' diye canlarını verdiler. Biz motivasyonu yüksek bir milletiz. Asırlardır bu topraklarda barış ve huzur içerisinde birlikte yaşadık ve yaşamaya da devam edeceğiz. Biz bir mozaiğiz ve farklılıklarımız zenginliğimizdir.'' dedi.

Suruç'a atandıktan sonra gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde, aile efratlarının Kurtuluş Savaşı döneminde çekilmiş, çok eski fotoğrafları sakladıklarını ve bununla gurur duyduklarını müşahede ettiklerini anlatan Şahin Deveci, şunları söyledi: "Biz bu Cumhuriyeti Şanlıurfalısı, Vanlısı, Trabzonlusu, Hakkârilisi ile aynı siperde, aynı kucakta can vererek, kan dökerek kurduk. Ve bu kardeşliğimizi 'sözde bir devlet kuracağım' diye bölge insanının bazısını kandıran, huzur bozup tehdit eden, Marksist- Leninist bir oluşuma asla ve asla kurban etmeyeceğiz.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber