Aldıkları biletleri satılan 40 Viyana yolcusu havaalanında mahsur kaldı

Kayseri'den Avusturya'nın Viyana kentine aylar öncesinden bilet alan 40 gurbetçi vatandaş, havaalanına gittiklerinde uçakta kendilerine yer olmadığı duyunca neye uğradıklarını şaşırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatil için Kayseri'ye gelen 40 gurbetçi vatandaş, aylar öncesinden bir turizm şirketinden Avusturya'nın Viyana kentine biletlerini aldı. Dönüş için Kayseri Erkilet Havaalanı'nda giden gurbetçiler, hava yolu şirketi yetkililerinden, "Yolcular arasında sizin isminiz yok" açıklamasını duyunca şok oldu. Mahsur kalan gurbetçilerin bazıları kentte bulunan yakınlarının yanına giderken, bazıları da ne yapacaklarını bilemeden havaalanında beklemeye başladı.

Gurbetçi vatandaşlar, ?Ne yapacağımızı bilmiyoruz. 40 kişi havaalanında mahsur kaldık. Gidiş dönüş biletimizi aldık. 31 Ağustos'ta dönüşümüz vardı. Burada biletlerimizin iptal edildiğini söylediler. Viyana'dan aldığımız biletçi, ?Büyük uçak kaldıracaklardı' diyor. Uçak 189 kişilikmiş. 40 kişinin bileti iptal olmuş. Ben Viyana'dan gelirken sormuştum, biletim tamamdı. Çocuklarımız pazartesi günü okula başlayacak. Ne yapacağımızı bilmiyoruz? şeklinde konuştu.

Gurbetçi Mustafa Pınarbaşı da, ?Şubat ayının 9'unda 4 kişilik biletimizi aldık. 2 kardeşim öğrenci, babam işçi. Kardeşlerim okula başlayacak. Gitmek için havaalanına geldik. Bize yer olmadığını söylüyorlar. Uçakta yer kalırsa tekrardan para ödeyip bilet almamız gerekiyormuş. Biz parayı hem acenteye ödüyoruz hem de böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Bu durumdan şikayetçiyiz? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber