İzmir'de esrar operasyonu

İzmir'de bir günde düzenlenen 4 ayrı operasyonda 273 kilo 500 gram esrar maddesi ve 415 uyuşturucu hap ele geçirilirken, 6 kişi hakkında işlem yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 11:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, önceki gün 24 saat içinde düzenlediği 4 ayrı operasyonla, uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurdu. Bayraklı ilçesinde düzenlenen ilk operasyonda, F.M. isimli zanlı 2 kilogram esrarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

İkinci operasyonda ise Bornova'daki Ambarlar Kavşağı'nda şehre giren otomobiller üzerinde uygulama yapan ekipler, İstanbul plakalı bir otomobili şüphe üzerine durdurmak istedi. Polisleri görünce durmayan otomobil sürücüsü kaçmaya başladı. Bir süre yaşanan kovalamacanın ardından sürücü aracını bırakarak kaçtı. Otomobilde yapılan aramada 88 kilogram esrar ele geçirildi. Polis, kimliğini belirlediği M.E. isimli zanlıyı arıyor.

Üçüncü operasyon ise Buca ilçesinde bir eve düzenlendi. İhbar üzerine harekete geçen polis, düzenlediği baskında, 167kilo 450 gram esrar, 415 adet ectasy hap, 1 ruhsatsız tabanca, 62 mermi ve bir hassas terazi ele geçirdi. Olayla ilgili B.A., E.A. ve A.A. isimli zanlıların arandığı kaydedildi.

Son operasyon ise Karşıyaka ilçesindeki bir kargo şirketine düzenlendi. Kargoyla Diyarbakır'dan gönderilen bir pakette esrar olduğunu belirleyen polis, paketi teslim almaya gelen S.Ö.G'yi yakaladı. Pakette 14 kilo 900 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan 2 kişi sevk edildikleri adliyede tutuklanırken, 4 zanlının ise arandığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber