Tokatlıoğlu İnşaat'ın hedefi yabancılar ve gurbetçiler

Samsun'da uyguladığı birbirinden farklı projelerle üç yılda 500'e yakın daire satan Tokatlıoğlu İnşaat, hedefini yabancılara ve gurbetçilere yöneltti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Firma, önümüzdeki günlerde yurtdışına yönelik tanıtım ve reklamlarla bölgeye ilgi duyan başta İranlılar olmak üzere Avrupa'daki gurbetçilere daire satacak. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Tokatlıoğlu, "Karadeniz bölgesi başta Araplar olmak üzere İranlıların da büyük ilgi duyduğu bir bölge. Yapacağımız projelerle oralardan çok sayıda müşteri bulabileceğimizi düşünüyoruz." dedi.

Tokatlıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Tokatlıoğlu, Samsu'da basın mensupları ile bir araya gelerek önümüzdeki dönem projeleri hakkında bilgi verdi. Tokatlıoğlu, 2 etap Atakum Rezidans yatırımlarının tamamlandığını belirtti. Samsunda 2010 yılında hizmet vermeye başladıklarını ve 3 yılık tecrübe elde ettiklerini belirten Tokatlıoğlu, "Samsun bölgesini iyi etüt ettik. Kentteki, bölgedeki raporları iyi analiz ettik ve bilimsel bir çalışma ile yatırıma karar verdik." dedi. Son dönemde inşaat sektöründe iç piyasada yaşanan pazar sıkıntısından dolayı firmaların yeni projelerle tüketiciye ulaşması gerektiğini dile getirdi. Kendilerinin de firma olarak yurtdışına açılmayı hedeflerine koyduklarını belirten Tokatlıoğlu, iç piyasada da kira garantili satış mantığı ile yeni bir satış stratejisi geliştirdiklerini, bu yolla kendilerinden ev alan kimsenin kira geliriyle evinin borcunu ödeyebileceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber