CHP'li Muharrem İnce, Cigoş oyunu oynadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Bursa'da katıldığı mübadele göçmenleri düğününde Cigoş oyunu oynadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Bursa Görükle'de bulunan Bursa Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Görükle Mahallesi'nde yapılmakta olan İsmail ve Sevilcan Şenay'ın düğününe katıldı. Düğene gelişinde damat İsmail Şenay'ı kutlayan Muharrem İnce, zarf içindeki hediyesini damadın cebine koydu. Düğünde davul zurna eşliğinde yaklaşık yarım saat Cigoş oyunu oynayan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ardında çifte telliye eşlik etti. CHP Bursa milletvekilleri Sena Kaleli başta olmak üzere Turhan Tayan ve diğer milletvekilleri de ortaya çıkarak Cigoş oyunu ve çiftetelli oynadı.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin oynadığını gören çalgıcılar, İnce'den bahşiş koparabilmek için birbiri ile yarıştı. Arkadaşının İnce'den bahşiş kopardığını gören diğer zurnacı, İnce'nin önünde verdiği uzun uğraşın sonucunda 50 lirayı kapmayı başardı. Düğüde halay ve yöreye has oyunlara da eşlik eden CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, yemekten sonra düğünden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber