Şehit Uzman Çavuş Suat Yalçın için anma töreni düzenlendi

Siirt İli Baykan ilçesi kırsalında 2008 yılında güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Suat Yalçın için Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından şehit oluşunun 5. yıl dönümünde anma programı düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek binasında düzenlenen anma programında, Şehidin ailesi tarafından yemek de verildi.

Anma programına Kırıkkale'ye yeni atanan Vali Ali Kolat'ın yanı sıra Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yakup Altın, Valilik Özel Kalem Müdürü Hasan Gerem, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, şehit aileleri, dernek yöneticiler ve gaziler katıldı.

Şehidin kızı İlayda'nın doğum gününe denk gelen anma programı, şehidin kabri başına gidilerek buruk bir doğum günü kutlandı.

Babasının kabrini ziyaret eden ilayda, beraberinde getirdiği 'Canım Babama' diye üzerine yazdırdığı çiçeği babasının kabrine bırakması esnasında duygulu anlar yaşandı.

Osmangazi Kocatepe Cami din görevlisi Hasan Topraklı tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in ardından dernek üyeleri şehit Suat Yalçın'ın ailesine tekrar başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundular.

Program daha sonra dernek üye ve yöneticilerinin kabristanlıktaki diğer yakınlarına ait kabirleri ziyaretlerinin ardından son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber