Şehir içerisine moloz dökene ağır ceza geliyor

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediyesi, kent merkezine moloz dökenlere karşı savaş başlattı. Moloz dökenlere kamyon başına bin TL ceza kesilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elbistan Belediyesi şehir merkezine moloz dökenler için ceza uygulamasını hayata geçirdi. Özellikle Ceyhan Nehri kenarına dökülen 10 kamyonluk molozu dökenlerin tespit edildiğini ve ceza yazılacağını ifade eden Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürü Bahadır Özen ve Fen İşleri Müdürü Cebrail Çatalbaş belediye imkânları ile molozları temizlettiler. Ayrıca Ceyhan Nehri'ne çöp döken konutlar da ceza uygulamasında takip edilecek ve kurallara uymayanlara ceza verilecek.

Konu ile ilgili bilgi veren Zabıta Müdürü Bahadır Özen, ?İnşaat kalıntıları için bizim belirlediğimiz yer belediye çöplüğüdür. Orası dışında kent merkezinde herhangi bir yere izinsiz moloz dökenler hakkında cezai işlem uygulanacaktır. Fen İşleri Müdürlüğü ile birlikte takip edeceğimiz bu konu çerçevesinde tüm Elbistanlıları uyarmak istiyoruz.? dedi. Özen ayrıca Elbistan kent merkezine moloz dökmenin hem doğaya hem de insanlara karşı işlenmiş bir kabahat olduğunu vurguladı. Bu çerçevede kurallara uymak gerektiğini hatırlatan Özen, "Buraya 10 kamyon moloz dökülmüş. Kendi imkânlarımızla burayı temizliyoruz, ama dökenlere de kamyon başına para cezası uygulanacak. Bundan sonra bu konuda çok daha titiz davranacağız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber