Kalp krizi sonucu ölen belediye personeli için tören düzenlendi

MUZAFFER ALTUNAY | SAMSUN - 03.09.2012 14:47 Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediyesi'nde çalışan Cengiz Or'un geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından tören düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evinde rahatsızlanan ve Mehmet Aydın Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 40 yaşındaki Or, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet binasında personele yapılan cenaze töreninde, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı. Cenaze töreninde konuşma yapan Başkan Demirtaş, "Bugün burada Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan Cengiz Or kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Buraya gelirken yaşam savaşı veren bizlerin bir gün ansızın buradaki mesai arkadaşımız gibi hayatımızı kaybedebiliriz. Acımız büyük biliyorum ama insanoğlu olarak ölümlerden bir ders çıkarmıyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Ben personelimiz olan Cengiz kardeşime Allahtan rahmet diliyorum, geride kalan kederli ailesine baş sağlığı diliyorum." diye konuştu.

Merhum Cenğiz Or' un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Samsun Kamalı köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber