Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan personel takviyesi

Çanakkale savaşlarının 100. yılına hazırlanan Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürlüğü'ne çeşitli görevler için memur tayin etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 20:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale savaşlarının 100. yılına hazırlık için şimdiden kolları sıvayan Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürlüğü'nün daha verimli çalışabilmesi için çeşitli mesleklerden kalifiye 15 personel ataması yaptı. 2015 için yoğun mesaiyle çalışan Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürlüğü, yeni tayin olan personelle daha faal çalışarak 2015'te pek çok projeyi hayata geçirme fırsatı bulacak. Yeni personele tanışma toplantısı tertip edildi. Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürü Ozan Hacıalioğlu ve Milli Park Müdür Yardımcısı Erhan Alhan, yeni personelleri eski personelle tanıştırdı.

Ozan Hacıalioğlu, "Yeni görevinizde başarılar dilerim. Burada görev yapmak bir ayrıcalık. Burada çalışmak ve Çanakkale şehitlerine hizmet etmek herkese nasip olmaz. Çok önemli bir sahada çalışıyoruz. Yanlış ya da hata yapma lüksümüz yok. 33 bin 490 hektarlık alanda ziyaretçi yönetiminden şehitlik ve anıt bakımlarına kadar çok çeşitli görevler bizleri bekliyor. Bu görevleri yaparken çok titiz çalışılması gerekiyor" dedi.

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdür Yardımcısı Erhan Alhan, yeni personele tutum, davranışlar ve kurumun hassasiyetleri konusunda bilgi verdikten sonra başarılar diledi. Daha sonra tüm personele kurumun 2015 vizyonu hakkında bilgiyi Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürü Ozan Hacıalioğlu, sinevizyon gösterisinde aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber