Marmaris'te başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, üniversite ve ortaöğretim sınavlarında başarılı olup bir üst eğitim kurumuna yerleşen öğrencileri bir araya getirerek, başarılarından dolayı öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 21:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde oturan toplam 80 LYS ve 69 Sbs kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Yapılan ödül töreninde bir açıklama yapan Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, yıl boyunca yoğun bir çalışma döneminden sonra istedikleri okula yerleşen öğrencileri kutlayarak, çocukların bundan sonraki eğitim hayatlarının daha zorlu olacağını, bu yüzden daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü üniversite ve ortaöğretim sınavlarında başarılı öğrenciler için 7 yıldan beri geleneksel hale getirdiklerini bu etkinliği yaptıklarını belirterek, "Yavrularımız uzun bir ders çalışma maratonundan sonra gelecek hayatlarına yön verecek okullara girdiler. Hepsini bu başarılarından dolayı canı gönülden tebrik ediyorum. Bizde bu gün bu arkadaşlarımızı tebrik etmek ve çalışmaya teşvik etmek için bu etkinliği düzenledik. Bu kutlama programının bu yıl altıncısını düzenliyoruz. 2011 - 2012 öğrenim yılı çalışma döneminin sonunda sizler çeşitli okullar kazanarak yeni bir eğitim yoluna girdiniz. Artık çok çalışacak ve başarılı olacaksınız. Atatürk'ün dediği gibi gelecek siz gençlerin elinde. Laik demokratik cumhuriyete sizler sahip çıkacaksınız. Atatürk'ün ilke ve devrimlerine sizler sahip çıkacaksınız" dedi.

Daha sonra Başkan Muhammet Ünlü, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda öğrencilerin başarılarını ödüllendirmek ve onları teşvik etmek amacıyla çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber