Bolu'da İl Genel Meclisi toplantıları başladı

Bolu'da bir aylık tatilden sonra yeniden başlayan İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantısında, tornavidalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sabahattin Öztürk anıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir aylık yaz tatilinin ardından İl Genel Meclisi tekrar mesaiye başladı. İlk oturumda, geçtiğimiz ay cinayete kurban giden Chp'li İl Genel Meclis üyesi Sabahattin Öztürk unutulmadı. Öztürk'ün masası karanfillerle donatılırken, yerine gelen Erdal Tombak da yeni görevine başladı. İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının ilk oturumunda iki madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Sabahattin Öztürk'ü andı. "Böyle bir olayı kabullenmemiz mümkün değil" diyen Kutlu, "Sabahattin Öztürk ile yaklaşık üç senedir çok güzel çalışmamız oldu. Yaptığımız çalışmalara katkıda bulunmaya çalıştı. Bu şekilde bir olaya kurban gitmesi bizleri çok üzdü. Bir kez daha kendisini rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

Kutlu ülke genelinde yaşanan terör saldırılarını da kınayarak, "Terör saldırılarının son bulacağına ve ülkemizin hak ettiği yere ulaşacağına kuşkumuz yok. Ülke olarak terör belasından Allah bizleri korusun" dedi.

Bazı meclis üyelerinin de Sabahattin Öztürk ile ilgili konuşmalarının ardından gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Mudurnu ilçesi Tımaraktaş Köyü hudutlarında bulunan iki ayrı taşınmaza ilişkin Tarımsal ve Hayvancılık (kümes) alanı amaçlı hazırlanan imar planının onanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen raporlar okundu. Söz konusu alanlara Erpiliç firması tarafından kümes yapılacağı öğrenilirken, gündemdeki maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber