Reyhan Koleji 'Tablet PC' teknolojisine geçiyor

Reyhan Koleji 'Tablet PC' teknolojisine geçiyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Reyhan Koleji, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 3 yılda hayata geçirmeyi planladığı 'Eğitimde Fatih Projesi' adlı okullarda interaktif eğitim (akıllı tahta, sinevizyon, tablet pc, network ağı vb.) uygulamasını 5. sınıf öğrencilerine uygulamaya başlıyor.

İçinde öğrenci tarafından o yıl kullanılacak eğitim metaryallerinin (ders anlatım videoları, soru çözümleri, animasyonlar, konu anlatımlı kitap, soru bankası, yaprak test, deneme, defter, sözlük, hesap makinesi, takvim vb.) bulunduğu ve internete ihtiyaç duymadan offline olarak çalışan 300 gramlık tablet pc'lerde 'Akıllı Okul' uygulaması ile eğitim alacak olan Reyhan Koleji öğrencileri, artık sınavlara daha verimli ve eğlenceli hazırlanacak.

Konu hakkında açıklama yapan Özel Reyhan İlköğretim Okulu Müdürü Emir Kılıç, "Daha önce 'Akıllı Okul Projesi' kapsamında Akşehir'i akıllı tahta ile tanıştırmıştık. Tablet bilgisayarlarla teknolojinin bütün imkanlarını, geleceğin Türkiyesinin hizmetine sunmak istiyoruz, amacımız eğitim öğretim sürecini en zevkli hale getirmek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber