Zabıta 186 yaşında

Yeniçeri ocağının 1826 yılında kapatılmasıyla oluşturulan zabıta teşkilatı, bu yıl kuruluşunun 186. yıldönümünü kutluyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan ?Zabıta Haftası' dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Zabıta Daire Başkanlığı yöneticileri ve memurlarının hazır bulunduğu törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Esat Yalman, halkın sağlığı ve huzuru için 365 gün 24 saat aralıksız hizmet verdiklerini söyledi.

Görev ve yetki alanlarına giren konularda, en iyi hizmeti sunabilmenin gayretinde olduklarını vurgulayan Yalman, ?Zabıta, belediyemizin halka en yakın temsilcisidir. Zabıta, halk için var. Halkın huzuru, mutluluğu ve sağlığını ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızdan da en büyük dileğimiz, çalışmalarımızda bize yardımcı olmalarıdır? diye konuştu.

Zabıta teşkilatı olarak vatandaşların huzurunu sağlamak için aynı sorumlulukla çalışmalarına devam edeceklerini belirten Yalman, Bursa'da 540 zabıtanın görev yaptığını hatırlatarak, zabıtaların haklarını koruyan bir kanunç çıkmasını istediklerini de ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber