TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Vali Yılmaz'a ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni göreve başlayan Kayseri Valisi Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hisarcıklıoğlu, yeni görevinde başarı dileklerinde bulunduğu Vali Yılmaz'a TOBB'un plaketini verdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Başkan Yardımcısı Faik Yavuz Yönetim Kurulu üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mehmet Asafmehmetbeyoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ile Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Hisarcıklıoğlu, Sivas programı olduğunu ve hava şartları nedeniyle uçaklarının Kayseri'ye indiğini belirterek, ?Kayseri programımızda yeni göreve başlayan Vali Şerif Yılmaz Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Kendisini Tokat'tan ve daha önceki görevlerinden iyi tanırım. Başarılı bir valimizdir. Kendisinin Tokat'ta sivil toplum kuruluşlarıyla, halkla içi içe olduğunu biliyoruz. Oradaki başarılı görevini Kayseri'de de devam ettireceğine inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz.? dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz ise, Tokat Valiliği görevinde iken TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu ağırladıklarını hatırlatarak, ?Yeni göreve başladıktan sonra kendilerinin yapmış olduğu bu ziyaret beni sevindirdi. Teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, ziyaretin anısı olarak Vali Yılmaz'a bir plaket verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber