Mustafakemalpaşa'nın geleceği çalıştayda ele alınıyor

Bursa Mustafakemalpaşa'nın sosyal, ekonomik, yerleşim ve kültürel yönleri konularında uzman isimlerin ve kanaat önderlerinin katılacağı ?Sürdürülebilir Kalkınma Çalıştayı'nda ele alınacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 20:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa Kent Konseyi Sürdürülebilir Kalkınma Grubu ve Türkiye Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği tarafından düzenlenen ?Sürdürülebilir Kalkınma Çalıştayı' 8 Eylül Cumartesi günü yapılacak. 3 oturumda gerçekleştirilecek çalıştay, Mustafakemalpaşa'nın sürdürülebilir gelişmesinin temelini oluşturacak politikalar arasında önceliklerin belirlenerek, bu doğrultuda çözüm önerileri üretilmesine imkân tanıyacak.

Çalıştayın ilk oturumunda ilçenin güçlü ve zayıf yönleri ile gelişimine ilişkin fırsat ve tehditler ele alınacak. Proje önerilerinin masaya yatırılacağı çalıştayın ikinci oturumunun ardından son bölümde ortaya çıkan projelerin tanıtımı ve seçimi yapılacak.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilk kez düzenlenen bu çalıştayın son derece önemli olduğunu, ortaya çıkacak fikirlerin ilçenin geleceği için bir yol haritası olacağını dile getirdi. Başkan Kurtulan, ?Sürdürülebilir kalkınma yalnızca bugünün değil, geleceğin yaşamını ve kalkınmasını planlamak ve bu yönde programlar oluşturmaktır. Çalıştay ile ilçenin kalkınma vizyonunu belirleyerek, bu yönde güçlü ve olumlu adımlar atmayı hedefliyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber