'Kandan haz alanlar kardeşi kardeşe kırdırmak istiyor'

Bozok Sivil İnisiyatif Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nesimi Gözübüyük, Eski Roma'da kandan, vahşetten haz alan tiranlar için organize edilen gladyatör dövüşlerinin bugün Türkiye'de kardeşi kardeşe kırdırtma tertibi olarak güncellenmek istendiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 20:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret eden Bozok Sivil İnisiyatif Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nesimi Gözübüyük ve dernek üyeleri, Başkan Zübeyir Altınok'a baş sağlığı dileğinde bulundu. Nesimi Gözübüyük, burada yaptığı açıklamada terör saldırılarının ülkenin birliğini ve bölünmez bütünlüğünü asla bozamayacağını belirtti.

Başkan Gözübüyük, şunları dile getirdi: "80 öncesinde sağ sol ayrışması ile bu ülkede hususi bir katliam projesi icra eden Batılı tiranlar bugün, aynı katliam projesini PKK eliyle hayata geçirme sevdasındadır. Bu yönüyle PKK ve onun siyasi tiyatrocuları, Kürt halkının içinden değil, Batılı sermayenin kasasından çıkan ihanet komisyoncularıdır. Bu noktada, meselenin hala Kürt sorunu olarak tanımlanıyor olması dahi en hafif ifade ile gaflettir, dalalettir." dedi.

Tarihin hiçbir döneminde haydutluğa, eşkıyalığa geçit verilmediğini söyleyen Gözübüyük, sözlerine şöyle devam etti: ?Tarih boyunca eşkıyalığa, haydutluğa bu millet izin vermedi. Geçmiş dönemlerde milletin selameti ve toplumun huzuru için eşkıyanın başını keserdik. Şimdilerde ise eşkıyanın başıyla el ele verip bu milletin başına çorap örmeye çalışan küresel sermayenin kör vicdanlı yarasaları bilsin ve bilinmelidir ki, biz onların ihanet komisyoncularına da geçit vermeyeceğiz. Düşük yoğunluklu belki, ama bu savaş aynı savaş. Terörü besleyen müstevliler aynı; değişen beslemeleri, uşakları ve yanaşmalarıdır. Bunlar, kaos kundakçılarının kimlik satıcısı yardakçıları, maişetini kandan temin eden savaş sanayinin enayi piyonlarıdır."

Kardeşine kurşun sıkarak, kendi vatanını işgale kalkışanların Türk milletinin çocuğu olamayacağını vurgulayan Başkan Gözübüyük, "İdris Bitlisi'nin, Şeyh Sait'in, Sait Nursi'nin beyninde makus inlerken; tarih mahzun sızlarken; Kürt'ü, Türkmeni, Çerkezi, Avşarı ile İslam vicdanı titrerken; Müslüman anneler, yetim çocuklar ağlarken; Yahudisi, Batılısı gülüyorsa bu, kimin savaşı ve neyin kavgasıdır? Aynı din, aynı kültür, aynı tarihle o muhteşem medeniyetin kubbesi altında saf saf aynılaştığımız, aynı istiklal ve istikbal mücadelesini verdiğimiz Müslüman Kürt halkının hissiyatı, alnına mahşere dek silinmeyecek bir ihanet damgası vurmaya çalışan PKK'nın iddiasıyla aynı merkezli değildir. Onun inandığına inanmayan, onun gibi düşünmeyen ve Batılı efendilerinin ağzıyla konuşan, hem kör, hem de nankör bu Yahudi yanaşmaları hangi vicdanla Müslüman Kürt'ü temsil edebilir?" diye konuştu.

Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zübeyir Altınok da ülkenin birlik beraberliğini asla kimsenin bozamayacağını belirterek, "Bizler ülkemizde birlik içinde yaşamak istiyoruz. Biz Çanakkale, Kore, Kıbrıs ve yine vatanımız için canlarını feda eden askerlerimizi şehit vere vere bu topraklara sahip çıktık. Şimdi de birlik beraberlik içerisinde yaşamak istiyoruz. Maalesef terörist PKK'lılar, uzantılarıyla dağlarda görüşüyorlar, onlarla işbirliği yapıyorlar. Ondan sonra geliyorlar Meclis'te meydan okuyorlar, hakaret ediyorlar maalesef hep duyarsız kalıyoruz." sözleriyle siyasileri eleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber