Destici: '93 yıldır kongre ruhunu ve alınan kararları büyük bir heyecanla yaşatıyoruz'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sivasımız ve ülkemiz için önemli bir günü yaşıyoruz. Sivas Kongresi'nin 93. yıl dönümünü kutluyoruz. 93 yıldır kongre ruhunu ve alınan kararları büyük bir heyecanla yaşatıyoruz.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 20:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Vali Zübeyir Kemelek'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Zübeyir Kemelek, "Bu günlerde Sivas Kongresi'nin 93. yıl dönümünü kutluyoruz. Sivas tarihi günlerini aynı heyecan ve coşkuyla kutluyor. Sayın Genel Başkana törenlere katıldığı için teşekkür ediyor, tekrar hoş geldiniz diyorum.? diye konuştu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise şunları söyledi: "Sivasımız ve ülkemiz için önemli bir günü yaşıyoruz. Sivas Kongresi'nin 93. yıl dönümünü kutluyoruz. 93 yıldır kongre ruhunu ve alınan kararları büyük bir heyecanla yaşatıyoruz. Bu vesileyle Sayın Valimize hoş geldiniz diyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.?

Destici, Şırnak'ta şehit olan 10 askere Allah'tan rahmet dileyerek, ?Her gün şehit haberleri geliyor, milletin artık sabrı ve tahammülü kalmadı. Artık bu acıların yaşanmamasını istiyoruz.? ifadelerini kullandı. Ziyarette Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile parti teşkilatı da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber