Kaymakam Güler, Keçiören'e veda etti

Ankara Keçiören Kaymakamlığı görevinden İstanbul Üsküdar Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Güler, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a veda ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güler için ayrıca veda yemeği verildi.

Kaymakamlar Kararnamesi ile Üsküdar Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Güler, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret ederek vedalaştı. 5 yılı Keçiören'de olmak üzere Ankara'da 8 yıl kaymakamlık yaptığını belirten Mustafa Güler, bu sürenin kendisi için çok kıymetli olduğunu söyledi. Görevi süresince çok iyi dostluklar ve arkadaşlıklar kurduğuna değinen Güler, "Başta Keçiören Belediyesi olmak üzere Keçiören'de her zaman sivil toplum kuruluşlarından vatandaşlarımıza kadar herkes ile çok iyi diyaloglar kurarak işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bundan da çok mutlu olduk. Bu süre içerisinde bana destek olan Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak'a ve herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Üsküdar ve Keçiören Belediyesi'nin kardeş belediyeler olduğunu hatırlatan Mustafa Ak da Mustafa Güler'in Üsküdar'a atanmasının güzel bir tesadüf olduğunu ifade etti. Mustafa Güler'in kendileri için daima Keçiörenli olduğunu belirten Başkan Ak, "Mustafa Güler, Keçiören için çalışarak güzel eserler bıraktı. Bizim anlayışımızda insan odaklı hizmet var. Kendisine de insana hizmet vurgusundan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Başkan Ak, Kaymakam Mustafa Güler'e yeni görev yerinde başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber