1. Afyonkarahisar Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı

Afyonkarahisar Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve Art Fuar Organizasyon şirketi işbirliğiyle hazırlanan "1. Afyonkarahisar Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı" açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

22 firmanın katıldığı fuar 9 Eylül'e kadar açık kalacak.

'1. Afyonkarahisar Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı' Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser, Art Fuar Organizasyonu Genel Müdürü Şafak Arıkan ve vatandaşların katılımıyla açıldı. Fuar açılışından önce konuşan Belediye Başkanı Çoban, otomobil, motosiklet fuarının Afyonkarahisar'da ilk kez düzenlendiğini ve ilklerin zor olduğunu ama zamanla başarılı olacağını belirtti. Daha önce yapılan tarım fuarının da ilk olduğunu ancak ona rağmen başarılı geçtiğini söyleyen Başkan Çoban, "Bugün fuarımız açılıyor. Afyonkarahisarlı zaten otomobile, motosiklete çok meraklı, Türkiye ortalamasına baktığımız zaman ilimizde kişi başına düşen araç sayısı diğer gelişmiş illerden daha önde. Bu yüzden de bu fuar ilgi görecektir" dedi.

ATSO Başkanı Serteser, Hem tanıtım hem de müşteri kazanma açısından fuarların çok fayda sağladığını söyleyerek, Afyonkarahisar belediyesi ile birlikte fuara destek verdiklerini, fuar başarılı olmasıyla birlikte önümüzdeki senelerde katılımın artacağını söyledi.

Art Fuar Organizasyonu Genel Müdürü Şafak Arıkan ise, "1. Afyonkarahisar Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı"nın tanıtımı için 100 adet billboard, 25 adet köprü üstü branda afiş, 6 yerel ve ulusal radyo, 1 adet yerel, 1 adet ulusal televizyon, 9 adet gazete reklamı yanında 10 adet şehir içi toplu ulaşım araçlarından fuar tanıtım afişleriyle giydirme çalışmalarının yapıldığını ve bin adet vip davetiyenin özel olarak, 80 bin adet davetiyede il ve ilçede dağıtıldığını anlattı.

İlk kez bu fuarda kuponlu ve hediyeli çekiliş çalışması yapıldığını aktaran Arıkan, çekilişe katılmak için tek yapılması gereken fuarı ziyaret etmek ve davetiyeleri doldurmak ve kutuya atmak olduğunu atlardı. Arıkan çekilişin, pazar günü 14: 00'da yapılacağını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber