Kardeşinin katilinin babası ve kardeşine kurşun yağdırdı

Samsun'da cezaevinden izinle ayrılan ve firar eden bir şahıs, kardeşinin katilinin babası ve kardeşini cezaevi önünde kurşun yağmuruna tutarak ağır yaraladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 20:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi E Tipi kapalı Cezaevi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu-Ünye Açık Cezaevi'nde yatmakta olan E.O. (33), yaklaşık 5 ay önce cezaevinden izinli çıktı ve geri dönmedi. Kayıplara karışan E.O., kardeşini öldüren katilin babası Fehmi Aşkın ve oğlu Muhammet Aşkın'a kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Fehmi Aşkın ve oğlu Muhammet Aşkın, özel bir hastaneye ve Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrası yaya olarak kaçan zanlı E.O., Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Şubesi ekiplerinin takibi sonucu Canik ilçesinde bulunan Yavuz Selim Mahallesi'nde suç aleti silahla yakalandı. Olay yerine gelen Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, ekiplerden olay hakkında bilgi aldı.

Öte yandan zanlı E.O.'nun Nisan 2011 yılında kardeşi Turan O.'nun M.A. tarafından silahla öldürüldüğü, bugün meydana gelen olayda yaralanan Fehmi ve Muhammet Aşkın'ın ise cezaevine M.A.'yı görmeye gittikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber