7 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 09:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Arap Uyanışı ve Ortadoğu'da Barış: Müslüman ve Hristiyan Perspektifler' konferansına katılacak. Erdoğan daha sonra Başbakanlık Ofisi'nde Mısır Cumhurbaşkanı Yardımcısı İsam Haddad'la görüşecek. (09.30-15.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nda Türkmenistan Meclis Başkanı Akça Nurberdiyeva ile Ankara'da görüşecek. (10.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesi'nce inşası tamamlanan festival alanının açılışını yapacak. (19.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri'de, il özel idaresi ile Yol-İş Sendikası arasında imzalanacak toplu iş sözleşmesi, İlim Yayma Cemiyeti şubesi temel atma, mobilya mağazası açılışı ve hayırseverlerce şehit ailelerine bağışlanan 2 evin anahtar teslim törenlerine katılacak. (13.45-17.30)

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında bitki ve bitkisel ürünler, gıda maddeleri ve hayvancılık ürünlerinin ülkeye giriş ve çıkışının yapılacağı gümrük kapılarını belirlemek amacıyla Ankara'da işbirliği protokolü imzalanacak. (11.00)

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara İl Başkanlığı'nda 4 Kasım tarihinde yapılacak Büyük Kurultay ile ilgili olarak teşkilatın kararını açıklayacak. (10.00)

Afyonkarahisar'daki patlama ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Afyonkarahisar'da valiliği, yaralı askerleri ve Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret edecek, olay yerinde incelemelerde bulunacak. (09.00-10.30)

Malatya'daki Zirve Yayınevi davasının 44. duruşmasında astsubay Murat Göktürk, uzman çavuşlar Mehmet Çolak, Abdullah Atılgan ve Adem Gedik ile İnönü Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ruhi Abat'ın ifadeleri alınarak çapraz sorguları yapılacak.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Avusturya'nın başkenti Viyana'da Zaman gazetesinin düzenlediği 'Türkiye'de Zaman' başlıklı fotoğraf sergisinin açılışına katılacak.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Vladivostok şehrinde düzenlenen Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) zirvesine katılan liderlerle ikili görüşmeler yapacak.

Dünya Muay Thai Şampiyonası, Rusya'nın St. Petersburg şehrinde başladı. Uluslararası Amatör Muay Thai Federasyonu (IFMA) tarafından düzenlenen şampiyonada Türk Milli takımı 10'u bayan toplam 30 sporcuyla katılıyor.

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Grubu Eleme ilk maçında Hollanda ile Amsterdam Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (21.30)

Galatasaray'da Lütfi Arıboğan, TT Arena Stadı'nda ısıtma sistemiyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapacak. (14.30)

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında karşılaşacağı Kardemir Karabükspor hazırlıklarına devam edecek. (18.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber