Tanrıverdi: Şehitleri toprağa vereceğiz ama gönlümüze gömmüş olacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Afyonkarahisar'daki patlamada yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tanrıverdi, "Şehitleri toprağa vereceğiz ama gönlümüze gömmüş olacağız." dedi.

Hüseyin Tanrıverdi, Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda yaşanan patlamanın ardından Afyonkarahisar'a geldi. Tanrıverdi, patlamada yaralanan askerleri Afyonkarahisar Devlet Hastahanesi'nde ziyaret ederek moral verdi.

Er Mustafa Durmaz ve Ufuk Terzioğlu'nun odasına girerek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Tanrıverdi, bir süre yaralı erler ile sohbet etti.

Patlamanın nasıl olduğunu soran Tanrıverdi'nin sorusuna Er Mustafa Durmaz, "Patlamada ilk önce saldırı var zannettik. Şarjörü takıp nöbet kulesinden aşağıya inmek istedim. Kulenin merdivenlerinden iniyordum o esnada bir anda aşağıya düştüm, ardından ikinci patlama oldu zaten." şeklinde karşılık verdi.

ONLARI TOPRAĞA VERECEĞİZ AMA GÖNLÜMÜZE GÖMMÜŞ OLACAĞIZ

Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Hüseyin Tanrıverdi, "Öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne geçmiş olsun diyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı ve gazilere şifalar diliyorum. Bugün Afyon'da valimizden, belediye başkanımızdan ve ilgililerden konuya ilişkin bilgiler aldım değerlendirmeler yaptık. Bu çerçevede askeri ve idari yargının araştırma inceleme başlattığını öğrendim. Çok ciddi, detaylı ve bütün şüpheleri ortadan kaldıracak şekilde araştırma başlatıldığını öğrendim. Bugün yarın yaralıların taburcu edileceğini öğrendim. Şehitlerin yakın zamanda kimlik tespitleri yapılacak. Onları toprağa vereceğiz ama gönlümüze gömmüş olacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber