Çelik İş Kayseri Şubesi'nde Korkmazyürek dönemi

Çelik İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı'na Celalettin Korkmazyürek getirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Celalettin Korkmazyürek, yaptığı açıklamada, Ankara'da yapılan Çelik İş Sendikası Olağanüstü Genel Kurulu'nda Sendika Genel Sekterliği görevine getirilen Yunus Değirmenci'nin Kayseri'nin sendikal hayatına ve Çelik İş'e çok önemli katkılarda bulunduğunu söyledi.

Değirmenci'ye yeni görevinde başarılar dileyen Korkmazyürek, "Ben ve arkadaşlarım sendikamızın yıllardan beri süren misyonu ve anlayışına sadık kalarak Kayseri çalışma hayatına destek ve katkılarımıza devam edeceğiz. Emanet olarak aldığımız bayrağı daha ileri götürmek için gayret sarf edeceğiz. Sektörümüzün ve üyelerimizin sıkıntı ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bu konulara çözüm üretmek için çalışacağız. İşverenlerimizle huzur içinde, kazan-kazan anlayışıyla daha güzel günlere gitmek için gayret sarf edeceğiz. Çelik-İş yeni döneminde de Kayseri çalışma hayatına katkı sağlamaya devam edecektir.? dedi.

Çelik İş Kayseri Şubesi yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: "Başkan Celalettin Korkmazyürek, Şube Sekreteri Rüstem Çabuk, Mali Sekreter Mehmet Torumtay, üyeler Orhan Elbustan, Ali Kaya."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber