Manavgat yeni eğitim sistemine hazır

Antalya'nın Manavgat ilçesinin 4+4+4 eğitim sistemine hazır olduğunu bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, bu sene ilçede 35 okul öncesi dersliğin eğitim ve öğretime açılacağını söyledi. Yeni eğitim ve öğretim döneminde ilçede 128 okulda 38 bin öğrencinin eğitim ve öğretim göreceğini belirten Bulgurlu, Manavgat'ın 4+4+4 eğitim sitemine hazır olduğunu ve eğitim ve öğretimi aksatacak hiçbir sorunun olmadığını kaydetti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü(HEM)'nün Çağlayan İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlediği 'Dünya Okuma Yazma Günü' etkinliği bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bulgurlu, yeni eğitim ve öğretim sezonunda 35 okul öncesi dersliği hizmete açacak olmaları nedeniyle derslik sıkıntılarının olmadığını söyledi. Bulgurlu, "Yeni eğitim ve öğretim yılında sıkıntı yaşamamak için bir yıl öncesinden okul öncesi eğitim ve öğretime yönelik 35 dersliği hazır hale getirdik. Manavgat, 4+4+4 eğitim sistemine en hazır turizm şehirlerimizden biri. Yeni sistemde eğitim ve öğretim vermeye hazırız." dedi.

Pazartesi gününden itibaren okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerinin eğitim ve öğretimlerinin başlayacağını hatırlatan Bulgurlu, anne ve babaların çocuklarının okula hazırlama hususunda her konuda destek olması gerektiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber