BATUDER'den Vali Şahin'e 'hayırlı olsun' ziyareti

Rahime Batu Mezunları Derneği(BATUDER) Başkanı Mehmet Ali Yaşaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Valisi Vasip Şahin'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce Valiliği'nden Malatya Valiliği'ne atanan Vasip Şahin, göreve başladığı 31 Ağustos tarihinden bu yana sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, belediyeler ve kurumlarından gelen ?hayır olsun' ziyaretlerini kabul ediyor. Son olarak BATUDER Başkanı Mehmet Ali Yaşaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Şahin'i makamında ziyaret ederek ?hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

Vali Vasip Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaptı. BATUDER'in sivil toplum örgütleri içinde ve sosyal yaşamdaki yerine dikkat çeken Şahin, bu anlamda derneğin çalışmalarının önem arz ettiğini belirtti.

BATUDER Başkanı Mehmet Ali Yaşaroğlu ise derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Rahime Batu Liseleri'nden mezun olan insanların bir araya gelerek aktif olmalarını sağlamayı amaçladıklarını anlatan Yaşaroğlu, "Dernek olarak üyelerimizin kaynaşması, bir araya gelerek sinerji oluşturup ülke için faydalı çalışmalar yapmasını aracı oluyoruz. Kentin kültürel ve sanatsal açıdan farklı bir ufuk yakalaması için Türkçe Olimpiyatları gibi dev organizasyonlara ev sahibi yapıyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber