Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir kuyumcuya giren kadın, çaldığı altın bilezikleri el çabukluğuyla cebine koydu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çark Caddesinin başında bulunan bir kuyumcuya müşteri olarak giren hırsızlık zanlısı kadın, bayan görevli ile sohbete başladı. Daha sonra görevliyi oyalayan zanlı, bileziklere bakmak istedi. Görevlinin göstermek için çıkardığı bilezikleri bakmak için eline alan kadın, kuyumcunun bir anlık dalgınlığından yararlanarak 5 bileziği elinde tuttuğu cüzdanının altına sakladı. Diğer bilezikleri kuyumcuya iade eden hırsızlık zanlısı kadın,

çaldığı bilezikleri cebine koydu. Daha sonra başka bileziklere bakmak isteyen kadın denediği bileziklerin eline uymaması üzerine kuyumcudan parası ile küçük altın aldı ve dükkandan çıktı.

Kadının dükkandan ayrılmasının ardından bilezikleri vitrine dizmeye başlayan bayan görevli bileziklerin eksik olduğunu fark etti ve durumu o sırada dükkanın önünde bulunan dükkan sahibi Ahmet Serbes'e iletti. Bunun üzerine durumu polise haber veren Serbes, gelen ekiplerle birlikte kamera kayıtlarını inceledi. Kamerada, el çabukluğuyla aldığı bilezikleri cebine atan 50 yaşlarındaki kadın zanlının eşkali tespit edildi. Daha önce benzer suçlardan poliste kaydı bulunan kadın, ekiplerin yaptığı 3 saatlik çalışma sonucunda yakalandı.

Dükkandan çıkarken kadını bir yerden tanıdığını fark ettiğini belirten kuyumcu Ahmet Serbes, şöyle konuştu:

"O sırada oğlum ile dükkanın önünde konuşuyorduk. Dükkandan çıkan söz konusu kadına gözüm takıldı. Bir arkadaşı da dükkanın dışarısında bekliyordu. Bir yerden tanıdığımı fark ettim ama hatırlayamadım. Daha sonra bayan elemanımız koşarak yanıma geldi ve bileziklerin eksik olduğunu söyledi. O zaman taşlar yerine oturdu. Durumu polise haber verdik çalışma başlattılar. Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum, üç saat gibi kısa sürede kadını yakaladılar."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber