TOBB'un Bayburt PMYO'ya yaptıracağı spor salonu tanıtıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu(PMYO)'na yaptırılacak spor salonu için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Ülkü Gökalp Güney Konferans Salonu'nda yapılan tanıtım toplantısına PMYO Müdürü Abdullah Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak ile Genel Sekreter Gökhan Önder Karaoğlu ve PMYO personeli katıldı.

Programda konuşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, eğitime başladığı günden itibaren her fırsatta yanında oldukları PMYO'ya böyle bir sosyal tesisi kazandırmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yumak, ?'Bizim TSO olarak derdimiz Bayburt'un ekonomik gelişimine katkı sağlamak. Buna sebep olacak tüm argümanları kullanmak ve değerlendirmek durumundayız. Bacasız fabrika olarak tabir ettiğimiz özellikle eğitim kurumlarımız, bunların başında üniversite gelmektedir. Ancak üniversiteden geçmiş dönemde arzu ettiğimiz yaklaşımı ve gayreti göremediğimiz, ama PMYO'muzun değerli müdürü sayesinde çok yakın ilgi gördüğümüz ve ilgimizin yoğunlaştığı okulumuzun altyapı yetersizliğini tamamlamak adına biz TSO olarak bir gayret ve çalışma içerisinde olduk.'' dedi.

Polislikte teorik eğitimin yanı sıra bedensel ve fiziksel eğitimin de önemli olduğunu kaydeden Bayburt PMYO Müdürü Abdullah Şahin, ?'Bayburt TSO'nun katkılarıyla TOBB tarafından okulumuza yapılacak bu sosyal tesis, her geçen gün PMYO'lar arasında yıldızı parlayan okulumuzu bir adım daha ön plana çıkaracaktır. Çoruh Nehri nasıl doğduğu yerden itibaren kol kol, güçlene güçlene yoluna devam ediyorsa, polis okulumuz da Türkiye'deki polis okulları arasında alt yapı itibariyle çok çok önde olan bir polis okulu haline geldi. Ben Bayburt'a geldiğim ilk günden itibaren okulun Bayburtlularla birlikte gelişimini onurla izledim. Bazen de bu onurla izlememizin neticesi işte ulusal boyuta taşındı. Bunun ciddi şekilde gerçekleşmesinde emeği geçenler vardı. Bu yönüyle ben Bayburt TSO başkanına, burada okuyacak öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber