Bursagaz 750 bin abone sayısını aştı

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 2012 yılının ilk yarısında 10 bini aşkın yeni doğalgaz abonesi alınarak 750 bin abone sayısını aştıklarını söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da doğalgaz kullanımının her geçen gün arttığına dikkat çeken Tola, aboneler içerisinde gaz kullanımına geçen müşterilerin, düzenlenen kampanyaların da etkisiyle arttığını kaydetti. Bursagaz abonelerinin tümünün ise en kısa zamanda gaz kullanımına geçmesini hedeflediklerini belirten Tola, şu an için Bursa'da 632 bine yakın doğalgaz kullanıcısının bulunduğu bilgisini verdi.

Kola, şunları dile getirdi: "Dünya klasmanında bir şirket olmak için ilkleri başararak, farklılıklar ortaya koyan ve tüm faaliyetlerinde toplumsal fayda üretmeyi hedefleyen, kaliteden asla taviz vermeyen öncü bir kuruluş olma amacıyla ilerleyerek, 1992 yılında bin 513 olan abone sayısını 759 bin 368'e çıkardık. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle Bursagaz müşteri memnuniyeti yüzde 80 düzeyinde gerçekleşirken, gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımız ile de Bursa'da doğalgaz yaygınlık oranını yüzde 60'lardan 92'lere çıkartarak önemli bir başarıya imza attık."

Bursagaz olarak Türkiye'de doğalgaz dağıtım sektöründe ilk yabancı ortaklığı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Tola, hisselerinin yüzde 80'nini devralan Alman enerji şirketi EWE'nin enerji dağıtımı konusundaki deneyimlerini Bursa'ya taşımak için çalıştıklarını da ifade etti.

Sektördeki birçok yeniliğe öncü olarak, müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkarmak için çalıştıklarını kaydeden Tola, şunları dile getirdi: "Çok iyi motive olmuş, inancı tam çalışanlarımız ile yüksek takım ruhu içerisinde doğru hedeflere ve stratejik işlere odaklandık. Planlama ve gözden geçirmelerimizi sistematik olarak yapıp, daima en iyilerle rekabet ederek daha iyiye ve mükemmele ulaşmayı amaçlıyoruz. Dünya klasmanında bir şirket olma hedefiyle çıktığımız bu yolda sinerjimiz ile çalışanlarımıza, paydaşlarımıza, müşterilerimize ve Bursa halkına en iyisini vermek için sürekli çalışıyoruz."

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber