Gani ailesi, çınar ağacı altında yaşam mücadelesi veriyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, ev kirasını ödeyemeyen 5 kişilik Gani ailesi sokakta yaşam mücadelesi veriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 12:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Böbrek hastası oğlu, eşi ve 2 kızı ile birlikte ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından evden çıkarılan Serdar Gani, Savrun Çayı kenarındaki çınar ağacının altına yerleşti.

İşsiz olduğunu söyleyen baba Serdar Gani, kirayı ödeyemediği için eşyalarını bir kamyonete yükleyip ailesiyle birlikte yol kenarında bir ağaç altına geldiklerini söyledi. Çaresizlik içerisinde ne yapacaklarını bilmediklerini dile getiren Gani, ?Oğlum böbrek hastası, geçtiğimiz günlerde ameliyat oldu. Ben işsizim, kızımın biri lise öğrencisi. Ne yapalım, iş var da çalışmıyor muyum. Sokakta yaşamak hoşumuza mı gidiyor.? dedi.

Bu yıl 9. sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen Ayşe Gani ise çok yakında okulların açılacağını, kendisinin sokakta mı ders çalışacağını sorarak ağladı. Böbrek hastası Nahit Gani de sağlık sorunları olduğu için çalışamadığını ifade ederek, ?Çalışabilsem burada zaten işimiz yok. Geçtiğimiz günlerde böbrek ameliyatı geçirdim. Böbreğimden irili ufaklı toplam 35 taş çıktı. Çok zor durumdayız. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber