Borcu yüzünden kendini yakmak istedi

Samsun'da bir kişi, borcu yüzünden kendi yakmak istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, İlkadım ilçesi Gazi Caddesi Gelişen Han'da bulunan İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, su tesisatçısı olan ve daha sonra iflas eden Emrullah Saygın isimli vatandaş, İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden 2 bin TL kredi çektiğini ve bu parayı ödeyemeyince borcunun 40 bin TL'ye çıktığını iddia etti. Emrullah Saygın, kendini İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin içersinde üzerine bir bidon benzin dökerek yakmak istedi.

Olay yerine çağrılan polisler kendini yakmak isteyen Emrullah Saygın'ı uzun süre ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat sonra ikna olan Saygın'a, olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulans içersinde müdahale etti. Saygın daha sonra ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zabit Pilan, kendisinin şehir dışında olduğunu, çok sayıda kişiye kredi verdiklerini, şahsı tanımadığını, konuyu araştıracağını ve daha sonra açıklama yapacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber