Bu polis ve akut ekipleri boş mezarlarda ne arıyor

Fethiye'de bir mezarlıkta intihar edeceğini önce akrabalarına daha sonra Kocaeli'nde bulunan eşine telefonla söyleyen 23 yaşındaki R.B gece boyu Polis ve AKUT tarafından mezarlıklarda arandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay Fethiye'nin Çatalarık Mahallesi Değirmenbaşı Mevki'nde meydana geldi. 3 yıl önce evlendiği eşi M.B ile sorunlar yaşayan 23 yaşındaki R.B, akrabasını arayarak intihar edeceğini söyledi. Ardından Kocaeli'de bulunan eşini arayan R.B kendisinin kullandığı motosikletini Fethiye Değirmenbaşı Mezarlığı'nda bıraktığını ve buradan ayrılarak başka bir mezarlığa giderek bileklerini kestiğini anlattı. Ölmek istediğini yineleyen R.B ardından telefonu tamamen kapattı. Paniğe kapılan R.B'nin eşi M.B önce polisi, ardından arkadaşlarını aradı. Eşinin Fethiye Taşyaka Şehir Mezarlığı'nda olduğunu düşünmesi nedeni ile polis ekipleri ile arkadaşlarını buraya yönlendirdi. Bir polis ekibi Taşyaka Şehir Mezarlığına giderken diğer bir ekip motosikletin bulunduğu Değirmenbaşı mezarlığına gitti. 2 ayrı mezarlıkta R.B yi aramaya başlayan polis ekipleri bir sonuca ulaşamadı.

AKUT DEVREYE GİRDİ

Bunun üzerine polis ekipleri Arama Kurtarma Derneği AKUT'tan yardım istedi. 10 kişilik ekiple R.B'nin motosikletinin bulunduğu Değirmenbaşı'na giden AKUT ekibi bilgi aldıktan sonra aramaya başladı.

Çatalarık Gölyeri Mevkii'nde ve diğer mezarlıklarda 3 saat boyunca devam eden aramalarda sazlık alanlar ve çalılıklar da didik didik edildi. Çatalarık Mezarlığında da aramaya çıkan ekipler boş mezarları tek tek kontrol etti. Ancak tüm aramalara rağmen R.B'nin izine ulaşılamadı.

KARAKOLA GELEREK ?İNTİHAR ETMEDİM? DEDİ

Gece boyu arama çalışmalarından sonuç elde edilemezken, öğle saatlerinde karakola gelen R.B, intihara niyetlendiğini fakat intihar etmediğini söyledi. R.B'nin kollarında küçük kesikler olduğu belirtilirken, ifadesinde eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu söylediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber