Balıkesir'de İl Özel İdare İş Hanı satışa çıkarıldı

Balıkesir İl Özel İdare Müdürlüğü'nün, sahibi olduğu kentin en işlek noktasındaki iş hanının 8 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkarıldığı bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 23:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne ait Dumlupınar Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerindeki 1 bodrum, 1 zemin olmak üzere 8 kattan oluşan iş merkezi 8 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Halen bir banka şubesi yanında zemin katında ünlü markaların satışa sunulduğu dükkanların faaliyet gösterdiği ve 87 bağımsız bölümden oluşan bin 383 metrekare alana sahip iş merkezinin ihalesi "kapalı teklif usulü" yapılacak.

Satış, 26 Eylül'de İl Özel İdare Müdürlüğü'ne ait Özmerkez binasında İl Daimi Encümeni Salonu'nda saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Geçici teminatı 240 bin lira olarak belirlenen ihaleye katılmak isteyen taliplilerin tekliflerini ihale saatine kadar Özel İdare Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerektiği ifade edildi. İş Merkezi'nin ihalesine katılmak üzere bugüne kadar 3 kişinin şartname aldığı öğrenildi.

İl Özel İdaresi'ne ait iş merkezi, İl Genel Meclisi kararı doğrultusunda daha önce de satışa çıkarılmasına rağmen alıcı bulunamamıştı.

Muhabir: Ramazan Demir / Tarık Üzgün

Yayıncı: Tarkan Demir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber