Hatay'da ilköğretim haftası

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, okul öncesinden başlayarak eğitimin her kademesinde standartların ve kalitenin dahada yükseltilmesi amacıyla yeni proje ve uygulamalar hayata geçirildiğini belirtti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 16:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lekesiz, yaptığı yazılı açıklamada, tüm öğrenci ve öğretmenlerin,

"İlköğretim Haftası"nı kutlayarak, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Her başlangıçta olduğu gibi bu eğitim öğretim yılının da öğrenciler, öğretmenler ve veliler için heyecanlı bir süreç olduğunu belirten Lekesiz, bu zorlu sürecin ardından çağdaş, dinamik, özgüveni yüksek ve ülkesine yararlı nesilleri yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Okul öncesinden başlayarak eğitimin her kademesinde standartların ve kalitenin daha da yükseltilmesi amacıyla yeni proje ve uygulamaların hayata geçirildiğini ifade eden Lekesiz, tüm öğrencilerin kaliteli bir eğitim almalarının kendileri için öncelik olduğunu bildirdi.

Eğitimin, bireyi geliştiren ve ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasını gerçekleştiren güçlü bir araç olduğunu vurgulayan Lekesiz, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bu eğitim sürecinde biliyoruz ki en büyük yük, fedakarlık öğretmenlerimizin omuzlarındadır. İlimizin ve ülkemizin geleceği, öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesillerle şekillenecektir. Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlarken büyük bir özveriyle, sevgiyle görev yapan öğretmenlerimize şükranlarımı sunarak ilköğretim haftasını kutluyor ve 2012-2013 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Muhabir: Hatay

Yayıncı: İsmihan Özgüven

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber