Diyarbakır'da intihar eden 7 aylık hamile kadın

İntihar eden Firdevs B'nin eşinden aldığı 16 bin lirayı borç verdiği yakınından alamayınca, gasp edildiğini söylediği, gerçeğin ortaya çıkmasıyla da girdiği bunalım sonucu intihar ettiği ortaya çıktı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Firdevs B, 3 yıl önce özel bir şirkette büro elemanı olarak çalışan 33 yaşındaki K.B ile evlendi. Firdevs B. 31 Ağustos'ta polise başvurarak Sur İlçesi Dağkapı Semti'nde 2 kişi tarafından bıçakla tehdit edilerek, 16 bin lirasının çalındığını bildirdi.

Firdevs B'nin çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis, kadının geçtiği bölgelerde bulunan kameraları incelemeye aldı. Polis, Firdevs B'nin ifade ettiği gibi bir tehdit olayına ilişkin herhangi bir bulguya rastlamadı. Kadının yakınlarıyla görüşen ekipler, Firdevs B'nin babasının bir yakınına 2 ay önce para verdiğini ancak geri alamadığını öğrendi.

Polisin merkeze çağırdığı Firdevs B. parayı eşinden gizli olarak verdiğini ancak geri alamadığını, bu nedenle böyle bir yola başvurmak zorunda kaldığını aktardı. 7 aylık hamile Firdevs B, ifadesinin ardından evine gönderilirken, yakınları da gasp olayının gerçek olmadığını öğrendi.

Bu durum karşısında bunalıma giren Firdevs B, 7 Eylül'de evinde kimsenin bulunmadığı sırada tavana astığı iple intihar etti.

Muhabir: Aziz Aslan / Nurten Aslan / Sema Kaplan

Yayıncı: Tarkan Demir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber