Seferihisar'da okullar eğitime hazır

İZMİR - 16.09.2012 12:22 İzmir Seferihisar Belediyesi, eğitim öğretim yılına hazırlamak için ilçedeki okullarda bakım çalışması yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 12:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eksikleri önceden belirlenen okullara giden belediye ekipleri boya, badana, bahçe düzenlemesi ve tuvaletlerin bakımını gerçekleştirdi.

Okul seferberliği çalışması kapsamında, ilk olarak Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu'nda giden belediye ekipleri, okulun boya badana, tuvaletlerin bakımını yaptı, bahçe kapısını tamir etti. Daha sonra sırasıyla Tepecik İlköğretim Okulu, Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu, Asil Nadir Çok Programlı Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu, Sığacık İlköğretim Okulu, Ürkmez Soner Değerli İlköğretim Okulu, Ürkmez Salih Değerli Lisesi, Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu, Necat Hepkon İlköğretim Okulu'nun ihtiyaçları temin edildi, bakım çalışmaları yapıldı.

Çalışmaları değerlendiren Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Seferihisar'ın geleceğini ellerinde tutan çocuklarımızın eğitim alanında kaliteyi yükseltebilmek, sağlıklı ve güvenli bir ortamda okumalarını sağlamak için çalışma yaptık. Çocuklarımızın eğitim kalitesini yükseltmek ve eğitim ortamlarını iyileştirmek için gerçekleştirilen bu çalışmayı yıl boyunca devam ettirmeyi planlıyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber